Ένα εκπληκτικό ντρέσινγκ για σαλάτα!
Ένα εκπληκτικό ντρέσινγκ για σαλάτα που βγήκε καταλάθος στην προσπάθεια μου να φτιάξω μαγιονέζα!
Πλούσιο σε πρωτεΐνη κι ωφέλιμα λιπαρά και με μόλις 20 θερμίδες/κσ θα μεταμορφώσει και την πιο βαρετή σαλάτα!!
Κι αποφεύγουμε τα πρόσθετα, συντηρητικά και φυτικά λιπαρά αμφιβόλου ποιοτητας που βρισκουμε συνηθως στα έτοιμα dressing του εμπορίου!!
Διατηρείται στο ψυγείο για 5-6 μέρες!
Βγάζει 20 κσ που είναι υπεραρκετή ποσότητα για 4 σαλάτες🤩
No Reviews
Συστατικά
Adjust Servings
| 200 γρ. γιαούρτι (ο,τι γιαούρτι έχετε. Έβαλα χαμηλών λιπαρών) | |
| 45 γρ. ωμά κάσιους (μουλιασμένα σε βραστό νερό για 15 λεπτά) | |
| 1 κ.γ. μουστάρδα | |
| 1 κ.γ. λεμόνι | |
| 1 κ.γ. ξύδι | |
| 1/2 κ.γ. μέλι | |
| 1 σκελίδα σκόρδο (βάλτε το από την αρχή. Οχι σαν εμένα😁) | |
| Αλάτι (βάζουμε 1/4 κγ, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αν θέλουμε) |
Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά κ.σ. :
20 Θερμίδες
Οδηγίες
1.
Χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε μια λεία υφή.
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο
2.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο κι έχουμε έτοιμο dressing για τις σαλάτες μας!
Το έβαλα σε σαλάτα μαρούλι κοτόπουλο και ήταν τέλειο!!
Πηγαίνει όμως πολύ και με κομμένο λάχανο!!!😋😋😋
(Μολις το δοκιμασα και πάνω από ρύζι και ήταν πολύ ωραίο..)
😘😘😘
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο