Οι τηγανιτές πατάτες αλλιώς!

Αμφιβάλω αν υπάρχει κανεις που να μην του αρέσουν οι τηγανιτές πατάτες!🍟

👇

Ομως όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι και η πλέον υγιεινή επιλογή 😏

👇

Μια πολύ καλη ιδέα λοιπόν για να μην τις στερούμαστε είναι να τις φτιάχνουμε ψητές στο φούρνο! 🤩

Τώρα θα μου πεις μα αυτές δεν είναι τηγανιτές!!

Δεν είναι τηγανιτές ομως είναι πεντανόστιμες!!😋😋😋

Αν τις κόψουμε και τις ψήσουμε σωστά δεν υστερούν καθόλου σε γευση!!

Και γίνονται και πιο εύκολα!!

👉Ούτε τηγάνια λερώνουμε, ούτε λάδια καταναλώνουμε και

👉το σημαντικότερο αποφεύγουμε τη δημιουργία καρκινογόνου ακρυλαμιδιου (χημική ουσία που παράγεται όταν τηγανίζουμε τις πατάτες)

👉Όσο για τις θερμιδες η διαφορά είναι τεράστια!! 💃🏻🕺🏻

Δες το στόχο!🥇

Μην εγκαταλείπεις ποτε!🥇

No Reviews

Συστατικά

Adjust Servings
Πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Διατροφικές Πληροφορίες
200 γρ.: 186 Θερμίδες

Οδηγίες

1.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες ομοιόμορφα στο ίδιο μέγεθος με τις τηγανιτές.
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο
2.
Απλώνουμε σε ένα ταψί χαρτί ψησίματος (για να αποφύγουμε και το πολύ πλύσιμο μετά😊) και τοποθετούμε τις πατάτες.
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο
3.
Τις αλατοπιπερωνουμε και στη συνέχεια τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο (δύο κουταλιές της σούπας για ένα κανονικό ταψί) και τις ανακατεύουμε.
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο
4.
Τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο
5.
Προσέχουμε να πάρουν ωραίο χρυσάφι χρώματα και να ροδοκοκκινίσουν (όχι να μαυρίσουν!) Το πόση ώρα θέλουν εξαρτάται από το φούρνο (από 15-25λεπτα). Καλη όρεξη!!!
Σημειώστε το ως ολοκληρωμένο
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0